ЕВРОПА ВАТ КОНСУЛТ ООД е фирма за възстановяване на ДДС от Европейския съюз. Извършваме услугите изцяло по електронен път, работим дистанционно по интернет за цялата страна. Много транспортни фирми от цяла България, които работят извън територията на страна ни, ни ползват за възстановяване на своето ДДС. Цените на услугите са фиксирани, но подлежат и на договорка спрямо клиентите.

Работим изключително ефективно и даваме всичката необходима информация след подаденото искане за възстановяване на ДДС от чужбина. Даваме пълна информация и наставления за възстановяването на ДДС от ЕС, на нашите клиенти и се стремим да ги държим информирани, по въпросите които ги касаят.

Има си различни критерии при възстановяването и подаването на искате към различните институции на държавните администрации. Наш специалист от екипа, който ще Ви обслужва, ще Ви консултира и информира за всичко.

Възстановяване става след подадено от нас искане към държавата от която ще се възстановяват средставата, като имате право само на 5 пъти искане от една държава за периода от 12 месеца и има минимален праг за искането. Повече подробности и разяснения можете да получите след консултация с нас.

Телефон: 0899 85 75 00